Ziarul din ziare online » Turism »

Numarul hotelurilor si pensiunilor la vanzare a crescut in acest an

Numărul hotelurilor şi pensiunilor disponibile spre vânzare pe litoral şi în zonele de munte a crescut cu 30% în acest an faţă de lunile din toamnă, depăşind 100 de oferte, cele mai multe în Braşov, preţurile variind de la 11.000 de euro la 6,5 milioane de euro, potrivit imobiliare.ro.

Peste 80% din oferta totală de hoteluri şi pensiuni este concentrată în cinci judeţe, Braşovul conducând în clasamentul naţional după numărul de oferte, cu 22,7% din oferta totală. Constanţa se situează pe locul al doilea, cu 20,6% din oferta totală. Urmează judeţele Bihor (15,5%), Prahova (12,4%) şi Cluj (11,3%). Celelalte anunţuri de vânzare - 17,5% din ofertă - sunt distribuite în restul ţarii.

Sursa: Ziarul Mediafax
Autor articol: Ziarul din Ziare

Comentarii la articol

4 comentarii - Adauga-l pe al tau
Gastronomie

Alba ca zapada

Ingrediente:
Crema: 1/2 l lapte 3 linguri rase cu faina 1 pachet (250 g) unt 275 g zahar 1 lamaie 1 varf de lingurita sare Foi: 500 g faina 100 g zahar 3 oua 6 linguri ulei 3 linguri lapte praf de copt (pentru 500 g faina) 1 varf de cutit sare fina 2 plicuri zahar vanilat 4 linguri zahar pudra

Budinca de carne - retete culinare romanesti

Ingrediente:
500 g carne de vitel vita sau porc 3-4 oua 100 g franzela 100 g unt 1 lingura faina 1 ceasca lapte sare piper.

Seful ANPC critica unele produsele traditionale

Mulţi producători sau comercianţi introduc pe piaţă produse cu denumiri care induc ideea falsă că ar fi tradiţionale, a declarat şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Constantin Cerbulescu, adăugând că nu-şi aminteşte "ca bunica să producă vreodată parizer".

Reteta Negresa

 Ingrediente:
500 g zahar tos 1/2 pahar lapte (6 linguri) 3 linguri cacao 1 pachet unt sau margarina 5 oua 200 g faina 1 praf de copt 1 plic zahar vanilat optional: nuci, stafide Glazura: 100 g ciocolata, 60g zahar, 35 ml apa, 35 g unt.

Tocana picanta cu carne de porc

Ingrediente:
1 kg carne de porc macră, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeaţă tocată, 1 linguriţă boia de ardei iute, sare, piper, 1 ceaşcă de ulei, smîntînă.

Targ de produse ecologice si traditionale

Prima ediţie din anul 2012 a Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale va avea loc în acest weekend în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice (ASAS).

Vinurile din Iasi degustate in Bacau

Oameni de afaceri dar și specialiști enologi au luat parte la evenimentul organizat la Hotel Decebal din Bacău, de Icar Tours și Vinia.

Ziarul de azi