Ziarul din ziare online » Economie »

Obiectiv Braila azi: licitezi de unul singur si castigi

Licitatii Publice Braila
Forum Braila este un vehement opozant al celor care sustin principiul, potrivit caruia, "ceea ce nu este bun pentru altii este bun pentru noi" sau "noi suntem altfel dar folosim aceleasi mijloace".

Subiectul se numeste Obiectiv Vocea Brailei. Respectand traditia, si invatand de la marii ziaristi ai urbei noastre (a nu se intelege sub nicio forma ca avem ceva cu ziaristii ce scriu, in mod curent, in ziarul Obiectiv BR punct RO), publicam, sub forma de informare, ultima licitatie castigata de ziarul patronat de d-na Monica Paraschiv, sau mai exact cum poti concura la o licitatie de unul singur si sa castigi (doar de la o institutie publica) 50.000 de ron pentru 7 sau 8 luni?

Sursa: licitatiapublica[punct]ro

Anunt de atribuire numarul 152939/29.05.2012
Contract 8285 / 25.04.2012 in suma de 50,621 RON
Castigator: Double P Media (Monica Paraschiv actionar)  S.R.L. RO 13392178 Str. 1 Decembrie 1918,nr.85, bl. 3A, Braila, 810075, Braila.

Nu vi se pare ca exista o mare diferenta intre "licitatiile cu dedicatie" prezentate pe post de senzational de Obiectiv de Braila in care s-au inscris si pana la 10-15 ofertanti, care s-au contestat, s-au judecat, etc, si aceste licitatii "luate la sigur"?
[ toata stirea... ]
Autor articol: Ziarul din Ziare
Turism

Nr Taxi Bucuresti

Firme si companii ce efectueaza transport in regim de Taxi in Bucuresti, tarife practicate pe km, precum si datele de contact (nr telefon). Vezi aici toate firmele de Taxi in Bucuresti.

Litoralul pentru toti all inclusive

Trei hoteluri din staţiunea Mamaia oferă trei mese pe zi turiştilor care vor veni în această perioadă pe litoralul românesc prin programul „Litoralul pentru toţi“.

Fenomen neobisnuit pe litoral

Vremea închisă a oferit un spectacol de Paște cum rar se vede pe litoral. Marea Neagră a fost colorată în diferite nuanțe, de la albastru închis spre bleumarin, trecând prin azuriu si turcoaz, până la lila deschis. Porțiunile colorate erau delimitate parcă de o linie, iar petele de culori aveau forme variate.

Oferte tentante pentru vacanta de 1 mai

Vacanţa de Paşte s-a încheiat, iar românii se gândesc deja la excursiile de 1 Mai. Pentru cei care vor să-şi petreacă vacanţa de 1 Mai la munte, oferta este extrem de bogată. Cu doar 98 de lei puteţi alege un sejur de 3 nopţi la un hotel de două stele din Bran.

Plajele au fost curatate in asteptarea turistilor de Paste

Plajele de pe litoral sunt curăţate şi pregătite pentru manifestările organizate în perioada Paştelui, în condiţiile în care mii de localnici şi turişti sunt aşteptaţi la slujbele de înviere de la malul mării, spun reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Hotel Cismigiu renovat la 100 de ani de la constructie

Clădirile, la fel ca oamenii, au soarta lor - mai bună, mai rea, mai aventuroasă. Cele vechi, de viţă, se ţin tare în tumultul vremii. Îmbătrânesc tăcut, se mai sulemenesc, să-şi ţină rangul. Altele mor, neştiute, zbârcite şi ştirbe. Puţine sunt cele care se întorc din morţi. Hotelul "Cişmigiu" e una dintre ele, iar Dumnezeul ei vorbeşte spaniola.

Lidl le vinde nemtilor vacante

Lanţul de magazine Lidl din Germania a adăugat o nouă destinaţie pe lista ofertelor de vacanţă pe care le vinde în Germania. Din această vară, nemţii pot cumpăra pachete către litoralul românesc şi Delta Dunării.

Ziarul de azi