Ziarul din ziare online » Economie »

Obiectiv Vocea Brailei si Viata Brailei: minciuna are picioare scurte

Asa cum v-am obisnuit, vom face o analiza a ultimelor pliante "anonime" si scumpe totodata, imprastiate prin cutiile postale ale brailenilor referitoare la averea contracandidatului sustinut de aceste ziare "impartiale" (mai bine va numeati Trompeta Brailei). Atat Obiectiv Vocea Brailei (condus de Monica Paraschiv) cat si siteul Viata Brailei (condus de Aura Costea) sustin pe fata candidatul PDL Braila si UNPR-ul fostului primar Cibu Constantin la presedentia CJ Braila, numitul Sergiu Diacomatu.

Pana aici "nimic nou sub soare"!

Ce-i drept "Viata Brailei" este un sustinatorul fervent si "la lumina", a unui pliant identic, denumit Caracatita Brailei, in timp ce Obiectiv Vocea Brailei il sustine pe Diacomatu printr-o metoda noua, cea a "embargoului" contracandidatului candidatului preferat.

Doamne, cata prefacatorie! (vorba monicai parasciv din articolul de azi), cand e vorba de mijloace propagandistice si electorale care nu convin "liderului suprem si local in materie de castigare a licitatiilor publice pe zona media" sa vezi ce sare la beregata oricarei persoane banuite de a fi imprastiat nu stiu ce "fluturas" despre ispravile, reale sau nu, ale intaiului fiu al Brailei, Diacomatu.

Insa, cand acum 5-6 luni (cand campania electorala se ascundea in spatele unei fundatii) si astfel de pliante le publica Viata Brailei nu a mai "apucat-o ( sa nu scriem tot ceva cu t-o in coada)" grija unei campanii electorale corecte.

Citeste toata stire pe Forum Braila
Autor articol: Ziarul din Ziare

Comentarii la articol

122 comentarii - Adauga-l pe al tau