Ziarul din ziare online » Romania online
Romania online

Calin Popescu Tariceanu divorteaza de Ioana

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu divorteaza pentru a patra oara. De aceasta data va divorta de Ioana, cu care are un baiat. Casatoria lor a durat 7 ani, iar vestea divortului a fost comunicata de ambii soti, printrun comunicat de presa, pentru a evita speculatiile presei.

George Enescu omagiat de Google

Pe ritmurile muzicii lui George Enescu vor petrece astazi centrele culturale din Romania. Marele artist roman este omagiat in institutiile culturale iar motorul de căutare Google i-a dedicat astazi un logo compozitorului  George Enescu, marcând astfel împlinirea a 130 de ani de la naşterea artistului.

Atentie soferi! Traficul se ingreuneaza pe raza localitatii Busteni

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va restricţiona, începând de duminică, circulaţia pe DN 1, la km. 131+460, pe raza localităţii Buşteni.

Stiti cine sunt Luciana Boboc sau Lungu Frusina ?

Luciana Boboc, directorul Casei de Sanatata Braila, lucrata de Lungu Frusina si Gazdoiu Florentina. Sau poate nu ! Toti "comozii PDL-ului din Braila" s-au trantit in functii publice, dar habar nu au despre menirea lor ca functionari publici !

ANAF castiga prima lupta cu sindicatul Pro Lex

Curtea de Apel Craiova, Secţia contencios administrativ şi fiscal, a respins, chiar de la primul termen de judecată din data de 09.08.2011, cererea formulată de către Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”

Tuning pentru camioane de calitate

Tuning-ul auto a devenit o arta. Asta o demonstreaza pozele din acest articol dedicat masinilor tunate, mai exact camioanelor mari. Inventivitatea firmelor de tuning a depasit aproape orice limita, mai ales dupa ce au inceput sa se foloseasca pozele 3D.

Petrecere cu animatoare, spuma si piscina la TNL Giurgiu

"Acele domnisoare, nu sunt animatoare, sunt fete din cadrul organizatiei de tineret a PNL Giurgiu. Toti cei care au participat au fost membrii si invitati" a declarat Toma Petcu

Miron Cozma face scandal de Ziua Marinei

Participantii la manifestarile destinate zilei marinei au scandat " Traiasca Marina, jos Basescu !", cu toate ca presedintele Romaniei nu a participat la manifestari, evitand sa aiba parte de tratamentul din anul 2010

Ascundeau tigarile de contrabanda in sediul Vamii

Procurorii DIICOT Suceava au descoperit peste 10000 pachete de tigari, bauturi alcoolice imbuteliate si vrac ascunse in sediul vamii Stanca Costesti. 13 persoane sunt cercetate la acest moment pentru infractiunea de contrabanda.

Iubitul Andreei Spataru a fost arestat

Iubitul Andreei Spataru care a tras ieri cu pistolul in zona Garii de Nord a fost prezentat astazi la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva. Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare pe 29 de zile

Prietena lui Ilie Nastase poate cere daune imense

Ilie Nastase, un simbol al Romaniei in lume ( numai in Romania se pare ca nu) ameninta ca va cere daune materiale serioase datorita faptului ca prietena lui,  Brighite a fost interceptata de organele de cercetare penala ale statului roman.

Ponta incepe meciul cu Elena Udrea pe terenul lui Oprescu

Victor Ponta incepe meciul cu Traian Basescu si PDL. Acesta dezavueaza limbajul suburban al presedintelui Romaniei si membrilor PDL care l-au facut "latrau". "Lucrurile au ajuns prea departe" declara presedintele PSD.

Gara de Nord locul unde Capone trage cu pistolul

Gara de Nord Bucuresti a fost scena unui film cu impuscaturi. Daca ar fi fost doar un film totul ar fi fost in regula, insa aceste scene demne de filmele cu gangsteri se petrec ziua in amiaza mare in Bucuresti.

Maciuca - noua cucerire a Oanei Zavoranu

Oana Zavoranu s-a hotarat sa vanda casa din Dorobanti, unui tanar broker pe nume Maciuca. Negocierea pretului de vanzare, de circa 280000 de euro s-a facut la o cafenea din Bucuresti.

Victimele scandalului din Deta săltate de mascaţi după ce i-au ameninţat pe poliţişti

Cele trei victime ale scandalului taxelor de protecţie au fost reţinute azi-noapte după ce au gonit cu maşina prin oraş.

Beizadeaua care bate viaţa

Beizadeaua are masina de firma, este functionar public, a absolvit facultatea cu mari interventii si note mici, trage chiulul toata ziua pentru ca tatal lui este seful ...

Ialomiteanu trimite control la ANAF Braila sau la familia Deca

La Brăila, aproape 10 persoane sunt rude cu directorul general Ilie Deca. Ministrul Ialomiţianu a spus că în unele direcţii judeţene sunt oameni care ar trebui să plece ...Ziarul de azi