Ziarul din ziare online » Info »

Ziarul AS Formula AS

Citeste Ziarul AS de azi in Ziarul ZiarulZiare. Cele mai importante stiri, sfaturi, intrebari si raspunsuri de la cititori la afli citind in fiecare zi Ziarul Formula AS.


Contacteaza Ziarul AS:

Secretariat    +40 (0)21 224 3330
Administrativ    +40 (0)21 211 7325
Redactie    +40 (0)21 224 3340
Difuzare    +40 (0)21 211 6226, +40 (0)74 430 4532
e-Mail    contact@formula-as.ro
Adresa redactiei    Str. Av. Nicolae Drossu, Nr. 16, Etj. 1, Apt. 3, Sector 1, Bucuresti
Program    Luni - Miercuri, 09:00 - 15:00

Stirile de azi din ziarul: Ziarul AS

Lista cu toate Ziare de la A la Z

Ultimele articole din categorie

Cele mai citite din categorie

Ziare de azi

Cabinet Individual ofera servicii specializate in Psihologie

Cabinet Individual de Psihologie ofera servicii specializate in psihologia copiilor si adolescentilor familiilor parintilor si cuplurilor persoanelor care se confrunta cu diferite probleme existentiale de relationare de comunicare de adaptare persoanelor care doresc sa se autocunoasca sa se dezvolte...

Aparat cu alarma pentru caini si pisici

Aparat impotriva daunatorilor cu ultrasunete blitz si alarma. Ultrasunetele afecteaza soarecii si sobolanii. LEDurile frontale foarte luminoase si puternice sperie animalele iar alarma acustica emisa de aparat poate fi auzita de om caini pisici si are rolul de a speria si indeparta daunatorii.

Dispozitiv pentru animale si pasari

Acest aparat cu ultrasunete senzor de miscare si blitz este ideal pentru a va proteja zona exterioara a casei cum ar fi gradina gazonul terasa piscina sau orice alta zona in care nu doriti accesul cainilor pisicilor si pasarilor ce ar putea cauza distrugeri sau mizerie.

Aparat portabil antiinsecte

Dispozitivul anti tantari Biometrixx S1 cu ultrasunete acopera o suprafata de 25mp si poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior. Aparatul impotriva insectelor nu dauneaza omului sau animalelor de companie ale acestuia. Costa 5999 lei si se livreaza prin curierat rapid in 24h.

Inchiriez 2 camere Bucurestii Noi Jimbolia

Inchiriez 2 camere Bucurestii Jimbolia 1 baie 1 balcon 1 loc de parcare semidecomandat etaj mezanin2 an 2012 55mp utili G F P T UM CT mobilat complet modern bucatarie mobilata si utilata contorizat supraveghere video wifi pret inchiriere 420 euro tel 0724222105

Aparat antidaunatori 200 mp

EMG este un dispoziti electronic destinat alungarii daunatorilor casei precum soareci sobolani gandaci de bucatarie furnici precum si alte rozatoare sau insecte taratoare cunoscute. Aparatul alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor sau undelor electromagnetice.

Aparat electromagnetic pentru insecte

Aparat universal impotriva gandacilor rozatoarelor soarecilor sobolanilor insectelor taratoare. Aparatul Pestmaster AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza alungand daunatorii din locurile cele mai greu de patruns..

Ziarul de azi